




JapanEasy: Classic and Modern Japanese Recipes to Cook at Home
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Many people are intimidated at the idea of cooking Japanese food at home. But in JapanEasy, Tim Anderson reveals that many Japanese recipes require no specialist ingredients at all, and can in fact be whipped up with products found at your local supermarket. In fact, there are only seven essential ingredients required for the whole book: soy sauce, mirin, rice vinegar, dashi, sake, miso and rice. You don't need any special equipment, either. No sushi mat? No problem -- use just cling film and a tea towel!
Основні атрибути | |
---|---|
ISBN | 9781784881146 |
Кількість сторінок | 224 |
Рік видання | 2017 год |
Користувацькі характеристики | |
Автори | Tim Anderson |
Вага | 1000 гр г |
Видавництво | Hardie Grant |
Категорія | Кулінарія |
Мова | Англійська |
Палітурка | Тверда |
Розміри, мм | 248 x 190 x 28 |
Тип товару | Книга |
- Ціна: 1 238 ₴