




Let's Eat Meat: Recipes for prime cuts, cheap bits and glorious scraps of meat
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Eat meat, but eat less and eat better – that, if any, is this book’s philosophy. That's not to say we should stint on great hunks of beef, cut paper-thin and served with glistening gravy, charred steaks, or golden deep-fried chicken. Nor should we forgo slow-cooked lamb, roast Chinese duck, Keralan pork curry or rich jambalayas, cassoulets and daubes – you’ll find recipes for all of these here. But read on and things get a little less carnivorous.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
ISBN | 9781909108318 |
Автори | Tom Parker Bowles |
Вага | 1040 гр г |
Видавництво | Pavilion |
Категорія | Кулінарія |
Кількість сторінок | 240 с |
Мова | Англійська |
Палітурка | Тверда |
Розміри, мм | 251 x 191 x 30 |
Рік видання | 2014 год |
Тип товару | Книга |
- Ціна: 900 ₴