Кошик
2131 відгук
📍Ми працюємо - все буде Україна🇺🇦 ❗❗❗
Chop-LM
+380 (63) 857-47-63
+380 (97) 367-00-65
Кошик
Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables, фото 3
Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables, фото 4
Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables, фото 1
Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables, фото 5
Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables, фото 6

Restaurant Service: Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Catering specialists and teachers Thierry Boulicot and Dominique Jeuffraultcover all the classic techniques and practices of service personnel in fine-dining restaurants and features more than 100 recipes.
Користувацькі характеристики
ISBN9782857087687
АвториThierry Boulicot
Вага822 гр г
ВидавництвоAbrams
КатегоріяКулінарія
Кількість сторінок256 с
МоваАнглійська
ПалітуркаМ'яка
Розміри, мм299 x 210 x 16
Рік видання2022 год
Тип товаруКнига
  • Ціна: 1 568 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner