-3%
En Cuisine! A1-A2 Guide pédagogique (Jerome Cholvy) / Книга для вчителя
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Книга для вчителя професійної французької мови для рестораторів En Cuisine! A1-A2 Guide pédagogique
Автор: Jerome Cholvy
Видавництво: Cle International
У книзі представлені всі основні теми ресторанного сектора: від вибору інгредієнтів і простих рецептів до технологій приготування дієтичних страв, соусів, кремів, різновидів посуду, назв деталей спеціальної техніки (печі та ін.) і їх застосування. Весь теоретичний і практичний матеріал добре ілюстрований; підручник містить велику кількість оригінальних текстів з професійної тематики.
Основні | |
---|---|
Виробник | CLE International |
Країна виробник | Франція |
Вивчення мови | Французька |
Мова видання | Французька |
Вид палітурки | М'який |
Тип поверхні паперу | Глянцева |
Кількість сторінок | 122 |
Рік видання | 2015 |
Тип поліграфічного паперу | Крейдований |
Вага | 331 г |
ISBN | 9782090386745 |
Стан | Новий |
- Ціна: 756,60 ₴