Кошик
1600 відгуків
📍Ми працюємо - все буде Україна🇺🇦 ❗❗❗
Chop-LM
+380 (63) 857-47-63
+380 (68) 936-32-63
Кошик
-3%
En Cuisine! A1-A2 Guide pédagogique (Jerome Cholvy) / Книга для вчителя, фото 2

En Cuisine! A1-A2 Guide pédagogique (Jerome Cholvy) / Книга для вчителя

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Книга для вчителя професійної французької мови для рестораторів En Cuisine! A1-A2 Guide pédagogique

Автор: Jerome Cholvy

Видавництво: Cle International

 

У книзі представлені всі основні теми ресторанного сектора: від вибору інгредієнтів і простих рецептів до технологій приготування дієтичних страв, соусів, кремів, різновидів посуду, назв деталей спеціальної техніки (печі та ін.) і їх застосування. Весь теоретичний і практичний матеріал добре ілюстрований; підручник містить велику кількість оригінальних текстів з професійної тематики.

 

Основні
ВиробникCLE International
Країна виробникФранція
Вивчення мовиФранцузька
Мова виданняФранцузька
Вид палітуркиМ'який
Тип поверхні паперуГлянцева
Кількість сторінок122
Рік видання2015
Тип поліграфічного паперуКрейдований
Вага331 г
ISBN9782090386745
СтанНовий
  • Ціна: 756,60 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner