-5%










The Science of Spice: Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of making incredible spice blends and how the flavour compounds within spices work together to create exciting layers of flavour and new sensations. This is the perfect cookbook for curious cooks and adventurous foodies.
Основні | |
---|---|
Виробник | Dorling Kindersley |
Користувацькі характеристики | |
ISBN | 9780241302149 |
Автори | Dr. Stuart Farrimond |
Вага | 1162 гр г |
Видавництво | Dorling Kindersley |
Категорія | Кулінарія |
Кількість сторінок | 224 с |
Мова | Англійська |
Палітурка | Тверда |
Розміри, мм | 262 x 221 x 26 |
Рік видання | 2018 год |
Тип товару | Книга |
- Ціна: 1 047,85 ₴